Albayrak Grubu olarak 1952’den beri en büyük hayalimiz; ekonomisi daha büyük, refah düzeyi daha yüksek bir Türkiye olmak için çalışmaktır.

Çalışmalarımızı sürdürürken en önemli desteğimiz ise, bu ülkenin insan kaynağına duyduğumuz güvendir. Hangi sektörde ve hangi konumda olursa olsun; başarılı olmayı sadece kendisi ve şirketi için değil, ülkesi için de isteyen insanlarla çalışmayı prensip edinmekteyiz.

Türkiye’nin köklü ve güçlü şirketlerinden biri olan Albayrak Grubu, yolculuğuna inşaat sektörü ile başlayarak; sanayi, turizm, lojistik, hizmet ve medya sektörlerinde istikrarlı bir şekilde faaliyet gösteren 50’ye yakın şirket ve yayın markasıyla ve 10.000’den fazla çalışanıyla iş dünyasının en güvenilir gruplarından biri olmaya devam etmektedir.

Yeniliğe açık ve temel değerlerini özümsemiş kadrolarıyla içinde bulunduğu sektörlere kılavuzluk eden, başarılı stratejileriyle ürün ve hizmet kalitesini daima arttırmayı hedefleyen, yurt içindeki faaliyetlerini yurt dışına da taşıyan, milli ve manevi değerlerine temelden bağlı bir şirket olmakla beraber, sektördeki gelişmeleri ve pazardaki talepleri yakından takip eden şirketimiz, teknolojinin gelişimine uyumlu olarak ürün ve hizmetlerini sunmaya ve Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlamaya devam etmektedir.

70 yıldır vizyonumuzu sürekli geliştirerek başardıklarımız, şimdi bize daha fazlasını başarma sorumluluğu yüklüyor ve hayallerimize yakınlaştırıyor.

Ben de bu sorumluluğu paylaşmaya hazırım” diyorsanız; gelin, hep birlikte Albayrak Grubu bünyesinde en büyük hayalimizi başarmak için çalışalım.

kariyer.net ve secretcv.com üzerinden açık ilanlarımızı görüntüleyebilir, başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başvuru ve iletişim için: ik@albayrak.com.tr

İnsan Kaynağı
Tüm Grup şirketlerinde insan kaynağı bir “değer” olarak görülür ve stratejik ortak haline getirilir. Tüm çalışanlara eşit, dürüst ve adil bir yaklaşım sergilenerek, güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir çalışma ortamı hazırlanır, başarı ve bağlılık düzeyinin arttırılması hedeflenir.
Yetenek Kazanımı
“Yetenek kazanımı” misyonuyla, en doğru yeteneği keşfederek en iyi performansı gösterecek, şirket stratejisi ve kültürüne en uygun, işine bağlı adayları organizasyona dahil etmek en önemli işe alım stratejileri arasındadır.
Genç İstihdamı
Gençlerin mücadeleci ruhundan, teknolojiye, dijitalleşmeye ve değişimlere açık olmalarından alınan ilhamla genç istihdamı her zaman odak noktasında tutulur.
İçindeki Güç
İşe alım süreçlerinde belirli periyotlarda, genç yeteneklerin keşfedileceği birçok yetenek kazanım programları hayata geçirilir. Bilgi, beceri, davranış vb. işin gerektirdiği yetkinliklere sahip kişilere eşit fırsatlar tanınır. Şirket değerlerini benimseyip uyum sağlayabilecek, yeterli donanıma sahip, değişime ve gelişime açık, takım çalışmasına ve işbirliğine uygun olan yetenekler kuruma kazandırılır. Adayların yetkinliklerinin ölçme ve değerlendirilmesine yönelik profesyonel yöntem ve araçlar sürekli güncellenerek geliştirilir.